Restaurant De Treeswijkhoeve

Restaurant De Treeswijkhoeve

Een maaltijd onder de platanen, tussen de sierlijk gesnoeide buxussen van dit fraaie boerderijtje is een uitzonderlijke ervaring. Superieure producten worden gecombineerd in creatieve gerechten, soms gewaagd maar altijd bijzonder geslaagd. Dit is gastronomie van topniveau!

"Trots. Dat zijn we als we u mogen ontvangen om onze nieuwe creaties te komen proeven. Elke keer weer. Je hoort ons niet gauw zeggen: dat kan niet. Voor ons is dat de basis van gastvrijheid. We willen dat mensen zich bij ons thuis voelen en zichzelf zijn. Dat is ons streven. Onze passie."

De patron combineert uitgelezen producten van vaderlandse bodem met een breed spectrum aan Mediterrane, Aziatische en Zuid-Amerikaanse invloeden. Via subtiele accenten uit onder meer India, Thailand, Italië en Peru toont hij, zowel zijn inspiratiebronnen als zijn veelzijdigheid, waarbij de diversiteit van zijn menu’s de menselijke zintuigen optimaal weet te prikkelen.

De tweede Michelin-ster die Dick Middelweerd in november 2012 in de wacht sleepte, kwam als een totale verrassing. "We waren al hartstikke trots op onze eerste ster en zouden al blij zijn geweest als we die hadden behouden," zei de patron-cuisinier daags na de bekendmaking in de krant. Samen met zijn vrouw drijft hij in de bossen bij Waalre restaurant De Treeswijkhoeve, ooit door haar ouders begonnen.

Pand Treeswijkhoeve Treeswijkhoeve binnen