RedStar Sublime tomaten met tijgergarnalen en kokos

RedStar Sublime tomaten met tijgergarnalen en kokos

< Terug
20 minuten 4 personen
Beoordeel

Ingrediënten:

2 el olie
1 ui, in dunne partjes
2 teentjes knoflook, fijngehakt
2-3 theelepelssambalbadjak of Indiasecurrypasta
6 RedStar Sublime tomaten, in stukjes
500 g (diepvries) tijgergarnalen, gepeld en ontdooid
100 ml kokosmelk
2 el verse korianderblaadjes
Zoetzure komkommer

Bereidingswijze:

Verhit de olie in een wok en fruit de ui en knoflook zachtjes glazig. Schep de sambal erdoor en bak deze nog 1 minuut. Schep de tomaten erdoor en roerbak 3-4 minuten tot een dikke, rulle saus. Voeg de garnalen toe en schenk de kokosmelk erbij. Verwarm het gerecht nog 2-3 minuten op matig hoog vuur en breng op smaak met zeezout en peper. Strooi de koriander er op het laatste moment over. Serveer met de zoetzure komkommer. Lekker met rijst en broccoli.

Variatietip:
Vervang de helft van de tijgergarnalen door blokjes kabeljauwfilet of tilapiafilet. Strooi met de koriander ook 1-2 eetlepels seroendeng over de garnalen. Besprenkel aan het einde wat limoensap over het gerecht.

Plaats review

Review

Er zijn nog geen reviews.

RSS feed voor reviews op deze pagina | RSS feed voor alle reviews