Ontmoet onze telers

De lekkerste RedStar-smaaktomaten worden geteeld onder hightech-condities. In de kassen houden computers en installaties, dag en nacht, de ontwikkeling van de tomatenplanten in de gaten. Maar het begint natuurlijk met vakmanschap. Daarom is de ervaring van een teler onmisbaar.

meet the grower tomato 1

meet the grower plant

Die teler 'ziet' hoe een tomatenplant zich voelt. Die teler merkt subtiele verschillen in de buitentemperatuur op, verschillen die een computer niet signaleert. Het is ook de teler die als geen ander kan bepalen wanneer de plant energie moet steken in de productie, en niet in de groei. En wanneer een tros zich voldoende heeft ontwikkeld om met de juiste kleur en het juiste zoetheidsgehalte te worden geoogst.

De hoogste kwaliteit en voedselveiligheid
RedStar-smaaktomatemeet the grower been zijn gegroeid uit de beste tomatenzaadjes ter wereld. In onze kassen wordt duurzaam geteeld en ontbreekt het de tomaten aan niets. Alles houden we tijdens de teelt onder controle. Zo garanderen we honderd procent voedselveiligheid en hygiëne. Met 60 jaar ervaring weten we wat er bij het telen van een gezonde, pure en lekkere smaaktomaat komt kijken. Daarom weet u wat u kunt verwachten van de RedStar-smaaktomaatjes.

Telen is topsport
Een RedStar-tomaat moet kwalitatief goed zijn en excelleren in smaak, aroma en uiterlijk. Maar de tomaat moet ook weerbaar zijn tegen invloeden van buitenaf. Daarom is het niet verwonderlijk dat het jaren duurt voordat een teler al die facetten optimaal weet te beheersen. Met een combinatie van traditioneel vakmanschap en vernieuwende techniek telen we altijd op hetzelfde constante hoge niveau.

Ervaren en innovatief
Als familiebedrijf met decennia ervaring en een drang naar innovatie heeft RedStar een voorsprong op het gebied van teelttechniek. 
meet the grower images

Onze gepassioneerde telers lopen voorop in het toepassen van geavanceerde technieken en verfijnde teeltmethoden. Optimaal telen vraagt niet alleen de bekende groene vingers, het is ook continu – jaarrond - teeltomstandigheden perfectioneren. Dat doen we bijvoorbeeld met de inzet van LED-verlichting, met de ingebruikname van de modernste kas ter wereld en met cameratechnieken die straks aan de buitenkant van een tomaat kunnen voorspellen wat de smaak is.

meet the grower tomato 2

Passie en vakmanschap
Het vakmanschap van de RedStar-telers levert pure en verse tomaten op met een lekkere tomatensmaak en een kruidig aroma. Daar staan we om bekend. Met maar liefst negen tomatensoorten kunt u met RedStar elk moment van de dag genieten. Gezond en gevarieerd. Geteeld met passie en vakmanschap.

Lees meer over kwaliteit, duurzaamheid, verkoop en ons bedrijf.

Proef de passie van meer dan 60 jaar vakmanschap.