Verpakken & logistiek

Verpakken & logistiek

Een topproduct vraagt om een mooie en functionele verpakking waardoor het zorgvuldig en met liefde geteelde product in topconditie de eindconsument bereikt.

Van 200 gram flowpacks tot kistjes van 3 kilogram en van éénpersoonsshakers tot grootverpakkingsdozen van 10 kilogram. Hout, karton en plastic. In het RedStar verpakkings- en distributiecentrum in De Lier (NL) komen de meest uiteenlopende verpakkingen voorbij.

Internationale klantenkring
Dagelijks worden hier tussen de 100.000 en 200.000 kilogram smaaktomaten verpakt. Via 14 volautomatische verpakkingslijnen vinden de tomaten hun weg naar de klant. Bijvoorbeeld naar groothandels, supermarkten en horeca in Nederland. En ook wereldwijd: onder meer naar Duitsland, Zweden, Engeland, Rusland en Japan. Om maar eens enkele voorbeelden te noemen, want de internationale klantenkring van RedStar groeit snel.

Betrouwbaar eindproduct
Ook hier werken we volgens de strengste eisen op het gebied van hygiëne, voedselveiligheid en kwaliteit. Onze kwaliteitscontroleurs keuren de tomaten bij binnenkomst, tijdens het verpakkingsproces en voor verlading naar de klant. Voor opslag en verwerking maken wij gebruik van geconditioneerde ruimtes. De hoge automatiseringsgraad maakt optimale tracking & tracing mogelijk en resulteert in een uiterst betrouwbaar eindproduct.

verpakhal

We beschikken over de volgende certificeringen:

  • BRC-A (wereldstandaard voor voedselveiligheid)
  • IFS higher level (dé internationale norm voor voedselveiligheid van voedingsmiddelen)
  • Qualität und Sicherheit (kwaliteitszorgsysteem voor Duitse retail)
  • RIK (Reglement Interne Kwaliteitscontrole)
  • ℮-teken (erkend bedrijfscontrolesysteem van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit)
  • Douane-entrepot type C
  • Erkende Inspectielocatie

Verpakkingen op maat
Met dit unieke verpakkingscentrum beschikken we over alle faciliteiten om voor u verpakkingen op maat te maken. Kistjes, dozen, shakers, draagtasjes, displayverpakkingen? Het kan allemaal. Met het RedStar-merk of uw private label(s). Speciale wensen voor op- en overslag, just-in-time levering? Geen probleem. Overweegt u nieuwe verpakkingsconcepten? Leg uw wensen en ideeën aan ons voor. We hebben de know-how om nieuwe concepten snel naar de markt te brengen. Zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Lees meer over ons bedrijfonze visieRedStar Nieuws, de RedStar historie en werken bij RedStar.