RedStar Actief

RedStar Actief

RedStar is teler, verpakker en verkoper van kwalitatief hoogwaardige smaaktomaten. Deze smaaktomaten zijn niet alleen heel erg lekker, maar ook enorm gezond. Dat tomaten zoveel gezondheidsvoordelen met zich mee brengen stralen wij ook graag uit.

RedStar heeft meer dan 100 vaste medewerkers in dienst. Om goed werk te kunnen leveren, moeten de medewerkers zich ook goed voelen. RedStar draagt daarin ook haar steentje bij en biedt een compleet verzorgd programma aan om de medewerkers gezond, fit, productief en gemotiveerd te houden.

RedStar werkt samen met een inhouse diëtist en personal trainer van Westland-Gezond. In het programma van RedStar Actief bieden wij onze collega´s maandelijks een sportactiviteit aan op de locaties Poortcamp, Dinteloord en Voorne Putten. Daarnaast kunnen ze 3 keer per jaar deelnemen aan een workshop over voeding en beweging en bieden we een mini-inloopspreekuur aan waarin alle vragen op het gebied van voeding en beweging beantwoord worden. Ook is de diëtist en personal trainer 24/7 voor diverse vragen bereikbaar via Whats-app en als kers op de taart krijgen al onze vaste medewerkers ook nog eens kosteloos 3 keer per jaar een Health Check aangeboden. Hierbij wordt je lijf en leefstijl onder de loep genomen; gewicht, vetpercentage, cholesterol, lenigheid en nog veel meer. shutterstock 113011621 700x300

Tijdens de Health Checks worden samen met de personal trainer specifieke doelen opgesteld; dit kan zijn om meer te gaan bewegen, een voedingspatroon aan te passen of misschien zelfs een hardloopwedstrijd te lopen? De personal trainer adviseert onze collega's hierin en helpt hen de doelen te realiseren. 

Want RedStar is zuinig op haar personeel. 

 

ESF

 

RedStar Actief is mede mogelijk gemaakt 
met steun van het Europees Sociaal Fonds.