Traineeship Verkoper

Functie:            Verkoper van de allerlekkerste smaaktomaten
Opleidingsniveau:      Studenten hbo Commercie of Tuinbouw-Agribusiness
Locatie:     De Lier
       


Wat ga je doen
Dagelijks word je door onze bevlogen verkopers meegenomen in het indrukwekkende speelveld van vraag en aanbod. En ja, jij gaat stap voor stap de geheimen ontdekken die het verkopers vak nu nog voor je heeft. Vooral door ook zelf actief in de praktijk aan de slag te gaan; uiteraard onder het toeziend oog van je leermeester. En na verloop van tijd ben je zelfstandig genoeg om jezelf tot de groep van verkopers te rekenen. Een mooier leerproces kun je je niet voorstellen!

Je wordt meegenomen in de diverse verkoopactiviteiten ten behoeve van de afzet van onze smaaktomaten aan directe afnemers en/of de tussenhandel. Het contact met deze klanten verloopt hoofdzakelijk telefonisch. Eigenlijk leer je hoe het hele proces vanaf plaatsing van de verkooporder verloopt. Daarnaast is er ook aandacht voor hoe je werkt aan een goede verstandhouding met je klanten en acquisitie.

Waar jij energie van krijgt
Het in teamverband ontdekken, leren en zelf toe kunnen passen van wat het vak als verkoper je te bieden heeft. Ruimte voor jou dus! Samen met anderen verantwoordelijk zijn voor de verkoop is waar je trots op zult zijn en dat motiveert je om dit ontwikkeltraject met elke vezel in je lijf aan te pakken; er helemaal voor te gaan. Met aan de eindstreep een prachtige baan als echte Verkoper, een veelbelovende toekomst en het leveren van een belangrijke bijdrage aan het voeden van de wereld.

Wat je nodig hebt

 • Het liefst zien wij dat je een relevante hbo-opleiding hebt afgerond of bijna afstudeert;
 • Of je bent ervan overtuigd dat je voldoende talent hebt om dit traject aan te gaan;
 • De wil en het enthousiasme om dit mooie vak te leren;
 • De ambitie om uiteindelijk zelfstandig en in teamverband als verkoop-professional aan de slag te gaan;
 • Kunnen werken met MS Office (met name basisgebruik Excel).

Wat wij je bieden

 • De kans om al tijdens je ontwikkeltraject actief bij te dragen aan een organisatie die de wereld voorziet van de lekkerste smaaktomaten. En waarin jij volop de ruimte krijgt jezelf verder te ontwikkelen;
 • Meer dan 100 betrokken collega’s en 700 uitzendmedewerkers;
 • Bevlogen vakspecialisten die jou hun kennis aanreiken;
 • Tijdens het ontwikkeltraject al een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden;
 • Een onderneming vol ambities en groeipotentieel;
 • Volop leuke activiteiten die onze personeelsvereniging ‘PretStars’ organiseert en de mogelijkheid om deel te nemen aan ons vitaliteitsprogramma ‘RedStar Actief’.


Wie wij zijn
RedStar is al ruim 65 jaar een totaalspecialist in het telen, verpakken en verkopen van smaaktomaten. Lees er alles over op www.redstar.nl.

Enthousiast geworden?
Stuur je sollicitatie voorzien van CV en motivatie naar vacature@redstar.nl of neem voor meer informatie contact op met Rob Luykx via 0174-531000.