Supply Chain Planner

Functie:            Supply Chain Planner (fulltime)
Opleidingsniveau:      Hbo
Locatie:     De Lier
       


De positie
Als Supply Chain Planner heb je een helicopterfunctie waarin je in essentie de productstromen vanuit de teelt langs packing, logistics en sales bestuurt en toewijst aan de verschillende klanten. Vanuit die verantwoordelijkheid rapporteer je aan de Supply Chain Manager.


Wat je gaat doen
De focus en eindverantwoordelijkheid in deze rol ligt op het verbinden van inkomende productstromen en aanwezige voorraden aan de specifieke klantbehoefte. Daartoe stel je realistische en efficiënte termijnplanningen en verkoopprognoses op. En beheer je de data- en informatiestromen daaromtrent.

Het werken met onze verse producten brengt met zich mee dat je voortdurend op de hoogte bent van de status van planningen en prognoses. Wijzigingen daarin weet je adequaat te managen. Wijzigingen worden tijdig door je gesignaleerd en geanalyseerd ten behoeve van een optimale planning en een minimale klantimpact. Daartoe houdt je contact met de interne stakeholders en zet je waar nodig acties uit.

Wat wij van je vragen

  • Een afgeronde hbo-opleiding, richting logistiek of bedrijfskunde;
  • Aantoonbare kennis van en ervaring in een soortgelijke productieomgeving;
  • Goede beheersing van MS Office;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Waar jij energie van krijgt
Je bent op en top een teamspeler en organiseren en plannen zit in je dna. Grip hebben en houden op processen - ook wanneer de druk hoog is - en daar invloed op uitoefenen om zo tot een topresultaat te komen is waar jij je voldoening uit haalt. En de ruimte krijgen om daarin verbeteringen aan te brengen is voor jou niet meer dan vanzelfsprekend.

Wat wij je bieden

  • Een marktconform salaris;
  • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals extra voorzieningen bovenop de basisvoorzieningen voor pensioen en sociale verzekeringen;
  • Bijdragen aan een organisatie die de wereld voorziet van de lekkerste smaaktomaten;
  • Meer dan 800 betrokken collega’s;
  • Een onderneming vol ambities en groeipotentieel;
  • Volop leuke activiteiten, die onze personeelsvereniging ‘PretStars’ organiseert en de mogelijkheid om deel te nemen aan ons vitaliteitsprogramma ‘RedStar Actief’.

De organisatie
RedStar is al ruim 65 jaar een totaalspecialist in het telen, verpakken en verkopen van smaaktomaten. Kijk voor meer informatie op www.redstar.nl.

Interesse?
Stuur je CV en motivatie naar vacature@redstar.nl of neem voor meer informatie contact op met Rob Luykx op 0174-531000.