Senior HR Adviseur (fulltime)

Functie:            Senior HR Adviseur/HR Businesspartner
Opleidingsniveau:      HBO+
Locatie:     De Lier
 Aantal uren:      40 per week

 

Wegens uitbreiding zoeken wij een HR Champion
Heb jij genoeg van een standaard HR baan en ben je toe aan een echte uitdaging? Wij hebben genoeg uitdagingen voor je!
Zo willen we onze medewerkers gaan meenemen en motiveren om het allerbeste uit zichzelf en elkaar te halen, gaan we werken aan een andere manier van kijken naar prestaties en uitvinden wat een spannend personeelsbeleid ons kan opleveren.


Wie ben jij?
Wij zie graag een vakman/vakvrouw die nieuwsgierig is, ziet en snapt wat er in het bedrijf speelt en zowel empathisch als (gezond) resultaatgericht is. Kun jij mensen meenemen in veranderingen en je stakeholders aangehaakt houden in roerige tijden? En o ja, als je klaar bent voor dergelijke uitdagingen beschik je ongetwijfeld over een opleiding en ervaring, houd je van mensen en beschik je over een zakelijk oog.

 

Wat ga je doen als HR Champion?
Samen met het HR team ga je onze wereld op zijn kop zetten om te zien wat je kunt ophalen aan vernieuwing, verbetering en verfrissing.  

 

Waarvan hopen wij dat jij energie krijgt?
Van medewerkers te zien bloeien in de organisatie, van strategisch denken en troubleshooten en organisatorisch talent te koppelen aan de drive om het verschil te maken.

 

Hoe denken we een HR Champion binnen te halen?
Met een prima en marktconform salaris, aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals extra voorzieningen bovenop de basisvoorzieningen voor pensioen en sociale verzekeringen, je mag met meer dan 800 collega’s bijdragen aan een organisatie die de wereld voorziet van de lekkerste smaaktomaten, in een onderneming vol ambities en groeipotentieel, met onze personeelsvereniging ‘PretStars’ die erg actief is en de kans om deel te nemen aan ons vitaliteitsprogramma ‘RedStar Actief’. En natuurlijk met onze natuurlijke charme.

 

Waar ga je als HR Champion werken?
Bij RedStar natuurlijk! RedStar is al ruim 65 jaar dé totaalspecialist op het gebied van hoogwaardige kwaliteit smaaktomaten. Benieuwd? Kijk dan op www.redstar.nl

 

Interesse?
Stuur dan snel je CV en motivatie naar vacature@redstar.nl of neem voor meer informatie contact op met Linda Koornneef - van der Ploeg op telefoonnummer 0174-531000.