Marketing & Communicatie specialist

Functie:            Marketing & Communicatie specialist (fulltime)
Opleidingsniveau:      Hbo
Locatie:     De Lier
       


Als Marketing & Communicatie specialist ben je verantwoordelijk voor het verzorgen, coördineren en adviseren op het gebied van marketing en communicatie en rapporteer je aan de Marketing Manager.


Wat je gaat doen
In deze creatieve en veelzijdige job kun je jezelf volledig kwijt.
Met betrekking tot communicatie verzorg je de in- en externe boodschappen, onderhoud je de website, zorg je voor de bijzondere communicatie rondom events.

De marketingactiviteiten richten zich vooral op de ontwikkeling van materialen, het coördineren van marketingactiviteiten, commerciële acties en activiteiten in samenwerking met agf-groothandels, partners in foodservice en supermarkten. Maar ook in hoe onze verpakkingen eruit gaan zien en in het begeleiden van verpakkingstrajecten speel jij een belangrijke rol.

Verder organiseer je beurzen, open dagen en evenementen waarmee je een belangrijke bijdrage levert aan het visitekaartje van RedStar. En krijg je de ruimte om je ideeën over Internal Branding in te brengen en ten uitvoer te brengen.

Wat wij van je vragen

  • Een afgeronde hbo-opleiding richting marketing, communicatie of vergelijkbaar;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Gevorderde kennis van Adobe Photoshop en InDesign;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; Duits is een pré.

Waar jij energie van krijgt
Je wilt de ruimte hebben om met creatieve ideeën te komen en zaken te organiseren en coördineren. Het afwisselend in teamverband en zelfstandig werken vind je heerlijk en het mag best dynamisch en hectisch zijn. Zolang jij maar kan doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Maar alleen wanneer het gaat zoals het is afgesproken; je stelt daarin hoge eisen aan jezelf en anderen.

Wat wij je bieden

  • Een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden;
  • Bijdragen aan een organisatie die de wereld voorziet van de lekkerste smaaktomaten;
  • Meer dan 800 betrokken collega’s;
  • Een onderneming vol ambities en groeipotentieel;
  • Volop leuke activiteiten, die onze personeelsvereniging ‘PretStars’ organiseert en de mogelijkheid om deel te nemen aan ons vitaliteitsprogramma ‘RedStar Actief’.

De organisatie
RedStar is al ruim 65 jaar een totaalspecialist in het telen, verpakken en verkopen van smaaktomaten. Kijk voor meer informatie op www.redstar.nl.

Interesse?
Stuur je CV en motivatie naar vacature@redstar.nl of neem voor meer informatie contact op met Danielle Rodenburg op 0174-531000.