Manager QA/HS

Functie:            Manager QA/HS (fulltime)
Opleidingsniveau:      Hbo
Locatie:     De Lier
       


De positie
Als Manager QA/HS ben je verantwoordelijk voor het implementeren, bewaken, coördineren en professionaliseren van het kwaliteitsmanagement en –beheer voor de bedrijfsonderdelen Teelt, Verpakken, Logistiek, Sales en betrokken stafafdelingen, de productkwaliteit, het kwaliteitsmanagementsysteem en veilige en gezonde arbeidsomstandigheden.
Je geeft daarin leiding aan de medewerker QA, werkt nauw samen met de Manager QC en rapporteert aan de CEO.
 

Wat je gaat doen
De focus en eindverantwoordelijkheid in deze rol ligt op het borgen van de prolongatie van de verschillende certificeringen. Je adviseert management en proceseigenaren gevraagd en ongevraagd over kwaliteits- en certificeringseisen en borgt het toezicht op de naleving ervan. Je werkt nauw samen met de Manager QC ten aanzien van het voedselveilig telen, verpakken en verkopen, conform de gestelde kwaliteits- en certificeringseisen en wet- en regelgeving. Voor nieuwe productconcepten handel je technical vraagstukken van klanten af in samenwerking met de afdeling Sales en worden toeleveranciers van product en verpakking door jou beoordeeld en gevalideerd.

Samen met de medewerker QA bereid je interne en externe audits voor en neem je de organisatie daar tijdig in mee. Vervolgens coördineer en begeleid je de audits en ben je daarin het aanspreekpunt. Je zorgt ervoor dat processen en procedures zijn geborgd in het kwaliteitsmanagementsysteem EXB en het Learning Management Systeem.

Het borgen van gezonde en veilige arbeidsomstandigheden zijn eveneens een belangrijke opdracht in de functie. Het periodiek actualiseren van de Risico Inventarisatie en Evaluatie en het bewaken van de beheersmaatregelen is daarin een onmisbare schakel waarin de samenwerking met P&O evident is.


Wat wij van je vragen

  • Een afgeronde relevante opleiding op hbo-niveau;
  • Behaald certificaat Interne audit;
  • Enkele jaren ervaring in de AGF-branche in een vergelijkbare functie en met het implementeren van processen, procedures en kwaliteitssystemen;
  • Goede beheersing van MS Office en online kwaliteitsmanagementsystemen;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

Waar jij energie van krijgt
Je hebt een scherp oog voor kwaliteit en krijgt de verantwoordelijkheid de organisatie daarin nog verder te ontwikkelen. In control zijn, dat is wat je wil! En van daaruit zie je verbetermogelijkheden die je jezelf en de organisatie ten doel stelt. Daarin lukt het je uitstekend om vanuit je onafhankelijkheid anderen te overtuigen en met weerstand om te gaan.

 

Wat wij je bieden

  • Een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden;
  • Bijdragen aan een organisatie die de wereld voorziet van de lekkerste smaaktomaten;
  • Meer dan 800 betrokken collega’s;
  • Een onderneming vol ambities en groeipotentieel;
  • Volop leuke activiteiten, die onze personeelsvereniging ‘PretStars’ organiseert en de mogelijkheid om deel te nemen aan ons vitaliteitsprogramma ‘RedStar Actief’.

De organisatie
RedStar is al ruim 65 jaar een totaalspecialist in het telen, verpakken en verkopen van smaaktomaten. Kijk voor meer informatie op www.redstar.nl.


Interesse?
Stuur je CV en motivatie naar vacature@redstar.nl of neem voor meer informatie contact op met Rob Luykx op 0174-531000.