Manager Finance

Functie:            Manager Finance (fulltime)
Opleidingsniveau:      Hbo / wo
Locatie:     De Lier
       


De positie
Als Manager Finance ben je verantwoordelijk voor goedlopende financieel administratieve processen en het leveren van goede cijfers. In die rol ben je de administratieve spil tussen de business units Teelt, Packing-Logistics en Sales-Marketing. Je geeft leiding aan 6 finance professionals en rapporteert aan de Financieel directeur - CFO.
 

Wat je gaat doen
De focus en eindverantwoordelijkheid in deze rol ligt op het samen met het team voeren en afsluiten van de bedrijfsadministraties van onze vennootschappen en het spot-on leveren van kloppende cijfers voor Nederland en The United Kingdom. Dat vraagt een van nature aanwezige professioneel kritische houding ten opzichte van de administratieve processen, het eigen functioneren en dat van het finance-team als geheel. In deze rol is het essentieel om cijfers en processen te doorgronden en te kennen; je weet wat er speelt en waarop je anticipeert.


Wat wij van je vragen

  • Een afgeronde hbo of masteropleiding in bedrijfsadministratie/-economie;
  • Meerdere jaren ervaring als teamleider;

  • Goede beheersing van MS Dynamics;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; goede beheersing van de Engelse taal.

Waar jij energie van krijgt
Je bent op en top een teamspeler en haalt voldoening uit het samen met het team werken aan een geoliede administratieve organisatie en het tijdig leveren van goede cijfers. Structuur en sterk acteren op de inhoud, zijn voor jou vanzelfsprekende begrippen; je realiseert je dat dat nodig is voor een top performance.

Wat wij je bieden

  • Een prima en marktconform salaris;
  • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals extra voorzieningen bovenop de basisvoorzieningen voor pensioen en sociale verzekeringen;
  • Bijdragen aan een organisatie die de wereld voorziet van de lekkerste smaaktomaten;
  • Meer dan 800 betrokken collega’s;
  • Een onderneming vol ambities en groeipotentieel;
  • Volop leuke activiteiten, die onze personeelsvereniging ‘PretStars’ organiseert en de mogelijkheid om deel te nemen aan ons vitaliteitsprogramma ‘RedStar Actief’.

De organisatie
RedStar is al ruim 65 jaar een totaalspecialist in het telen, verpakken en verkopen van smaaktomaten. Kijk voor meer informatie op www.redstar.nl.


Interesse?
Stuur je CV en motivatie naar vacature@redstar.nl of neem voor meer informatie contact op met Rob Luykx op 0174-531000.