Romantic Salade Passion bruschetta Tropical Pesto Magical Smoothie

Grondlegger Theo van der Kaaij van RedStar overleden

Op zaterdag 20 september is Theo van der Kaaij overleden. De oprichter van RedStar is 92 jaar geworden.

Masterclass Niven Kunz in Rotterdam

Afgelopen zondag 14 september vond de vierde 80/20 masterclass van chefkok Niven Kunz plaats. Dit maal was De Kookfabriek in Rotterdam de plaats waar de culinaire hoogstandjes werden getoond.

RedStar staat voor

Pure, verse smaaktomaten

 

 

De smaaktomaten van RedStar hebben allemaal hun eigen karakter. Ze zijn zonder uitzondering van de hoogste kwaliteit, met variaties in brix-gehalte (de zoetwaarde van de tomaat), formaat en toepassingen.

Beleef de smaak.
Met RedStar.

Grondlegger Theo van der Kaaij van RedStar overleden

Met verdriet hebben we op zaterdag 20 september kennis genomen van het overlijden van Theo van der Kaaij. Wij verliezen in hem niet alleen een inspirerend mens, maar ook zijn betrokkenheid in onze onderneming die hij en zijn vrouw Sophie hebben opgericht. Samen met zijn zonen Cor en Dirk heeft hij RedStar uitgebouwd tot een van ’s werelds grootste teeltbedrijven van smaaktomaten.

Theo heeft met hard werken iets bereikt wat hij nooit had durven dromen toen hij op jonge leeftijd tuinder werd. Hij was iemand die het ondernemen in zich had. Het is juist dat ondernemerschap dat RedStar altijd heeft gekenmerkt. In de geest van Theo gaan wij door.

‘Ik zal nooit zeggen: ik heb het gedaan, maar wij hebben het gedaan. Dat klinkt anders.’

Wij wensen Dirk en Cor, hun gezinnen en de overige familieleden veel sterkte met dit verlies.

RedStar Holding B.V.