Restaurant Niven

Restaurant Niven

Zijn keuken is licht en duurzaam. Groenten hebben een hoofdrol en het seizoen en marktaanbod bepalen het menu. Inspiratie haalt Niven uit zijn eigen ‘achtertuin’: Het Westland, Midden-Delfland en Het Groene Hart.

Niven & RedStar

Niven Kunz verwerkt de lekkere smaaktomaten van RedStar graag in zijn gerechten. Het door de sterrenkok ontwikkelde gerecht met smaakvolle cherrytomaten, yoghurt en specerijen is zo'n culinair hoogstandje. Ook de Westlandse tomatensoep een geurige bouillon met pruimtomaten, is gemaakt volgens een verrassend recept. Beide gerechten komen uit het boek NIVEN 80/20.

Groenten staan in de 80/20-gerechten van Niven Kunz centraal. De pure, verse smaaktomaten van RedStar zijn uitermate geschikt voor verwerking in zijn gezonde gerechten. Niven: “Als echte Westlander ben ik gek op tomaten. Geloof me, ik heb echt iedere tomaat geproefd die er te proeven valt en ik vind RedStar-tomaten echt het lekkerst!"

Met Niven als RedStar–ambassadeur worden regelmatig gezamenlijke, leuke acties opgezet. Kortgeleden werden bijvoorbeeld twee toegangskaarten voor een masterclass met Niven verloot.