RedStar Magical tomatensoep

RedStar Magical tomatensoep

< Terug
25 minuten 2 personen
Beoordeel

Ingrediënten:

500 g RedStar Magical tomaten
1 tl chilipoeder
2 teentjes knoflook
1 rode ui
1 el balsamico-azijn
Handje basilicum
Olijfolie
Naar wens: crème fraiche

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd de tomaten doormidden. Leg ze in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Verdeel de chilipoeder er overheen en pers de teentjes knoflook er boven uit. Schuif de ovenschaal in de voorverwarmde oven en laat 12 tot 15 minuten verwarmen.

Snijd de ui in blokjes. Verwarm wat olijfolie in een hapjespan en laat de ui glazig worden. Voeg naar smaak wat peper en zout toe. Voeg de balsamico-azijn toe en zet het vuur op een laag pitje. Haal de ovenschaal uit de oven en voeg de inhoud toe aan de pan met ui.

Voeg wat blaadjes basilicum toe en pureer het geheel in de blender of keukenmachine.
Maak het geheel bij het serveren af met een eetlepel crème fraiche. Lekker met vers gebakken focaccia.

Plaats review

Review

Er zijn nog geen reviews.

RSS feed voor reviews op deze pagina | RSS feed voor alle reviews