Kick-off RedStar Actief

Kick-off RedStar Actief

2017 is van start en onze collega’s zijn het jaar goed begonnen! Afgelopen weken vond de kick-off van RedStar Actief plaats. Samen met Westland-Gezond is een programma opgesteld waarmee we onze collega’s diverse activiteiten aanbieden op de gebieden voeding, beweging en mindset. RedStar wil een gezonde leefstijl stimuleren bij haar medewerkers zodat ook zij gezonder, gemotiveerder, productiever en fitter worden.

RedStar is totaalspecialist op het gebied van smaaktomaten en bevindt zich midden in het Westland. Om ons heen worden nog vele andere gezonde, verse en lekkere producten geteeld. Hier gaan wij vanaf 2017 hard mee aan de slag. Een gezonde medewerker voelt zich lekkerder en ook dat kan weer bijdrage aan een optimale bedrijfsvoering.

Komend jaar bieden we maandelijks een sportactiviteit aan en organiseren we 3 keer in het jaar een workshop op het gebied van voeding. Onze collega´s kunnen zich voor deze activiteiten inschrijven. Alle collega’s kunnen zich ook aanmelden voor een Health Check die 3 keer per jaar plaatsvindt en per persoon worden er in overleg met de Personal Trainer doelen opgesteld. We gaan ook gezamenlijke doelen oppakken, deze worden later bekend zodra er meer inzicht is waar de interesses en behoeften van de collega’s liggen. Tot slot presenteren we aan het einde van het jaar de algemene resultaten aan onze collega’s.

Wij zijn benieuwd wat wij in een jaar voor elkaar krijgen.

Want RedStar is zuinig op haar personeel. 

 

ESF

 

RedStar Actief is mede mogelijk gemaakt 
met steun van het Europees Sociaal Fonds.